понеділок, 6 листопада 2017 р.

Семінар "Інклюзивна освіта в навчальному закладі: проблеми та можливості"

Семінар "Інклюзивна освіта в навчальному закладі: проблеми та можливості" відбувся в Тинненській ЗОШ І-ІІІ ст. Метою семінару була: визначити ефективні шляхи формування інкллюзивного освітнього середовища для дітей з особливими освітніми потребами у загальноосвітніх навчальних закладах, представити та популяризувати позитивний досвід впровадження інклюзивного навчання; ознайомитись з моделлю інклюзивної освіти, вимогами та критеріями.

Директор школи Титечко ВолодимирПетрович привітно презентував навчальний заклад, провів екскурсію по школі, будівництво якої завершилося в 2016 році. Відвідали уроки та заняття-тренінг, переглянули слайд-презентацію педагогічного досвіду Корінець О.І. та Омельковець С.М.
Шагай Наталія Іванівна, завідувач ОПМПК обласного управління освіти, та Свінціонік Людмила Григорівна, голова РПМПК районного відділу освіти, розповідали про роль асистента вчителя в інклюзивній освіті та про нормативно-правове забезпечення інклюзивного навчання, відповідали на запитання присутніх. Семінар пройшов в приємній, дружній атмосфері, був дуже корисним для асистентів вчителів інклюзивних класів.





















Немає коментарів:

Дописати коментар