вівторок, 12 грудня 2017 р.

"Зимова феєрія" від Олесі Токарської


Новорічні іграшки, подарунки, ялинка, свято – грудень просочений новорічно-різдвяними емоціями. До міста прямують ялинки – кому штучна, кому жива і прикрашати кожен буде її на свій смак і розсуд.
Новий рік одне з найулюбленіших свят дітей і дорослих, головим атрибутом якого є прикрашена іграшками ялинка.
Різноманіття іграшок у точках продажу святкової атрибутики – безмежне, проте зроблена руками іграшка випромінює тепло більше у стократ. Можливо це перебільшення і прикраси – дріб’язок, але спробуйте зробити іграшку власноруч – це шанс долучитись до створеня свята.



Майстриня Олеся Токарська презентувала виставку “Зимова феєрія” у Сарненському історично-краєзнавчому музеї, де представлена була новорічна яскрава атрибутика.


12 грудня учні 5-В класу відвідали виставку новорічних іграшок. Діти отримали купу вражень і надзвичайних емоцій. Адже це не просто пластик посипаний блискітками, а ціле мистецтво на скляній кульці. Очі розбігались від дивовижних розписів: патріотичні та православні мотиви, диво-квіти, песики - символи нового 2018 року та інше. Вразила велетенська новорічна куля розміром, як голова людини.











Немає коментарів:

Дописати коментар