середу, 20 лютого 2019 р.

English tree

Ми зробили перші кроки у тімбілдінг ( з англ. "побудова команди")!!!
Тімбілдинг - це спеціально розроблені заходи, спрямовані на згуртування колективу, формування сильної команди, що успішно досягає будь-яких поставлених цілей. Поєднавши творчий підхід і практичну діяльність, ми досягли спільної мети і зміцнили командний дух.
Світлина від Любавки Бучко.
 Ð¡Ð²Ñ–тлина від Любавки Бучко.
Команда, яка виконувала проект "English tree", складалась із чотирьох класів (по два 1-х і 2-х). В свою чергу, кожен клас поділений на міні-команди, які отримала частинки ВЕЛЕТЕНСЬКОГО дерева. На них діти малювали і підписували все, що найбільш запам"яталося з уроків англійської. Яким повинне бути дерево діти не знали, але кожен був впевненний, що його пазлик є важливим.
Картина-пазл, окремі фрагменти якої малюють різні люди, – унікальний продукт спільних творчих зусиль, що яскраво ілюструє, як індивідуальна праця гармонійно поєднується з колективною.
Живопис і пазли не лише розкривають творчі здібності й позитивно впливають на інтелект, але й об’єднують людей у команді. #English_tree#English_week #School_4 @Сарненська ЗОШ І-ІІІ ст. №4


Немає коментарів:

Дописати коментар