середу, 31 травня 2017 р.

Тренінг для вчителів від Go Global: Go Camps 2017

5-6 квітня 2017 року я взяла участь у тренінгу, який відбувся в університеті ім. Грінченка у м. Києві, присвячений шкільним літнім мовним таборам






Тренінг з теми "Content and Language Integrated Learning"(CLIL) для вчителів англійської мови з різних областей України організовано Go Camp.

Основна мета тренінгу - навчити вчителів працювати в мовному таборі за системою CLIL. Спікери визначили основні завдання для учнів, що братимуть участь у таборі, а саме покращення англомовних навичок завдяки природньому спілкуванню, культурній обізнаності, мотивації та цілковитому зануренню у світ англійської мови.

Провідна роль відведена проектній роботі, яка допоможе дітям досягти високих результатів. Але для цього потрібно визначити чіткий план, підготувати певні матеріали, реалізувати та презентувати свій проект і обговорити корисність виконання роботи. Використання міжпредметних зв'язків, особливо музики, читання, мистецтва та навіть математики, суттєво покращить роботу учнів у створенні проекту.

Набралася досвіду, отримала море позитиву та натхнення від тренерів, міністра освіти, представників американського посольства, Британської Ради.




Дякую організаторам !!!

Немає коментарів:

Дописати коментар